Hrvatski radio

Radio Zadar

Tko je kapetan u Košarkaškom klubu Zadar ???

22.10.2018.

20:38

Autor: Željko Kapelari

Tko je kapetan u Košarkaškom klubu Zadar ???

Tko je kapetan u Košarkaškom klubu Zadar ???

Foto: - / -

Malo tko se može u Zadru pomiriti s činjenicom da su košarkaši Zadra u sezonu u ABA ligi startali s četiri poraza i da stanje u momčadi nije dobro, u biti daleko je od toga. Nitko ne preuzima odgovornost, izgleda da je stanje idealno.

Sada, tko je kriv, je li moglo biti i drugačije i bolje. Normalno da je moglo i trebalo ali nije. To je sadašnjost. Činjenica je i da raspored nije baš naklonjen bio Zadru. Realno, jedini kiks i jest ovaj jučerašnji protiv Mornara, međutim, budimo realni, riječ je tu o jako dobroj momčadi koja igra košarku s kojom bi ovdje u Zadru imali mahom pune tribine.

Zabok, tu se nema što reći više. Blamaža, i to prava. Tko je kriv za ovo stanje u kojem je sada KK Zadar. Pipan, Longin, Žilavec, igrači ???

Krivi su svi, istina najviše se udara po treneru koji definitivno ima svojih mana i to dosta. Međutim, netko je njega ovdje i doveo, zar ne. Tko je to, valjda sportski direktor Longin. Ono što se čeka je njegov odgovor na ovo što nas sve boli, ne želimo gledati ovakav Zadar. Dosta je toga više.

Sezona ide, brod se opasno nakrivio slijede gostovanja kod Partizana, Cibone, Krke. Pametnom dosta. A nisu nam bili potrebni ni Vladović ni Ivanov. Žalosno.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.