Hrvatski radio

Radio Zadar

Učenici OŠ Voštarnica u posjeti KK Zadar

25.04.2018.

11:55

Autor: Željko Kapelari

Učenici OŠ Voštarnica u posjeti KK Zadar

Učenici OŠ Voštarnica u posjeti KK Zadar

Foto: - / -

Lijepo je bilo jutros u dvorani Krešimira Ćosića. Košarkaši Zadra imali su posjetu, jutrošnji trening posjetila su djeca iz Osnovne škole Voštarnica te su sa svojim ljubimcima proveli nekoliko lijepih zajedničkih trenutaka.

Učenici Osnovne škole Voštarnica koja brine o djeci s posebnim potrebama posjetili su jutrošnji trening košarkaša Zadra te su proveli ugodno vrijeme u druženju s košarkašima.

Učiteljica u OŠ Voštarnica, Darija Švorinić

„Naša djeca su navikla na druženje s lokalnom zajednicom, i naročito ih vesele ovakve stvari. Dio naših učenika su i članovi košarkaškog kluba za djecu s down sindromom i ovo im je u jednu ruku i poznato. Djeca su oduševljena i to je ono najvažnije”.

Te trener KK Zadar, Aramis Naglić.

„Jedno lijepo i ugodno druženje jer nema ništa ljepše od dječjeg osmijeha. Drago nam ej da smo djeci dali priliku da se okušaju na parketu, da upute pokoju loptu prema košu. Uvijek smo spremni za ovakve akcije i maksimalno ih podržavamo”.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.