Hrvatski radio

Radio Zadar

14:17 / 01.09.2015.

Autor: HRT Centar Zadar

Upisi u KravMaga Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

KRAV MAGA ZADAR u utorak počinje novu sezonu i upisuje nove članove. Krav Maga na hebrejskom jeziku znači slobodna borba.

KravMaga je praktični, taktični borbeni sustav koji govori o tome kako prepoznati, spriječiti i riješiti opasnu situaciju. Kroz treninge osoba se priprema za zaštitu sebe i po potrebi zaštitu drugih. Pristup treninzima je drugačiji od sportskih treninga, te osim praktičnog djela ima i učenja o psihologiji borbe i preživljavanja.

KravMaga je horizontalan sistem, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instiktivno, i praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima. Jedan od važnijihkomponenti Krav Maga sustava je jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Krav Maga mogu trenirati svi, bez obzira na dob i spol.Treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20.00 sati u dvorani KM Zadar (Domovinskog rata 7) i svi zainteresirani mogu se javiti putem e-maila zadar@krav-maga.hr ili izravno dodi u dvoranu na probni trening.

Od prošle godine KM Zadar ima i grupu za djecu od 7 do 13 godina, a treninzi za najmlađe počinju 1. listopada 2015. Sve dodatne informacije možete pronaći na novoj mrežnoj stranici www.kravmaga-zadar.com. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.