Hrvatski radio

Radio Zadar

Uroš Luković: Drago mi je da će navijači Zadra sada biti na mojoj strani

30.07.2021.

08:19

Autor: Željko Kapelari

Foto: Mornar/Media Pro

Foto: Mornar/Media Pro

Foto: - / -

Centarska pozicija ove godine u Košarkaškom klubu Zadar bit će pod dirigentskom palicom 213 centimetara visokog Uroša Lukovića koji je u klub s Višnjika došao iz Mornara gdje je igrao zadnje četiri godine.

Nije skrivao Uroš zadovoljstvo dolaskom u Zadar.

- Znam sve o Zadru, mislim da i nema košarkaša s ovih područja da ne zna sve o klubu koji živi za košarku. Pregovori su trajali desetak dana, uspjeli smo se dogovoriti i jedva čekam početak priprema – dodaje Luković.

Ulogu u njegovom dolasku sigurno je imao i Aleksandar Bursać.

- Tako je, u kontaktu smo stalnom bili, sve najljepše mi je rekao o Zadru, vrlo brzo sam prelomio i odlučio da dolazim u Krešin dom.

Igranje u Zadru.

- Uvijek sam volio igrati u Zadru, dvorana puna, užitak je uvijek bio doći u Zadar i drago mi je da će sada navijači biti na mojoj strani. Sve ću dati da im priuštim puno lijepih trenutaka i da se skupa radujemo što većem broju pobjeda.

Upravo protiv Zadra znao je pružati odlične partije.

- Nema onoga koga Zadar dodatno ne motivira. Eto, sada ćemo biti na istim stranama, vjerujem da ćemo imati puno razloga za zadovoljstvo.

Rezultat koji priželjkuje.

- Opet osvojiti prvenstvo i uzeti Kup i u ABA ligi biti u gornjem domu. To bi nam puno značilo, tome težimo i nadam se da ćemo to i realizirati – zaključio je Luković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.