Hrvatski radio

Radio Zadar

V. Martić:"U planu je i dvotjedni kamp u Zadru uoči nastavka sezone"

21.05.2020.

09:58

Autor: Željko Kapelari

V. Martić:"U planu je i dvotjedni kamp u Zadru uoči nastavka sezone"

V. Martić:"U planu je i dvotjedni kamp u Zadru uoči nastavka sezone"

Foto: - / -

Dio seniorske teniske Davis cup reprezentacije Hrvatske predvođene Bornom Ćorićem od ponedjeljka se nalazi na dvotjednim pripremama na tri betonska novoizgrađena terena u Športskom centru Višnjik. Posjetio ih je i izbornik Martić.

Danas im se priključio i izbornik Vedran Martić.

“Momci su tamo već nekoliko dana, prezadovoljni su uvjetima na novim terenima. Sada je pogotovo za mlade igrače idealno vrijeme da rade dodatno na tehnici i iskoristiti ovou pauzu na što je moguće bolji način. Plan je da u Zadru organiziramo i kamp u trajanju od dva tjedan odmah kad budemo znali i točan datum kada bi se sezona mogla nastaviti. Sada je dio tima u Zadru a onda ćemo u punom sastavu doći na Višnjik i odraditi prave pripreme uz sparinge i mečeve kako bi sve to dočekali što spremniji”.

Je li plan da Zadar postane baza hrvatskog tenisa.

“Sada je tako, napravljeni su kvalitetni novi tereni. Mislim da je Zadar odlično mjesto za treninge, ima dobru klimu i vidjet ćemo kako će se sve to razvijati”.

Nastavak sezone.

“Sve je zaustavljeno do 1. kolovoza, nadam se da ćemo zaigrati ove sezone, treba još vidjeti kako će to sve biti organizirano, puno je pitanja u zraku, samo neka korona nestane” – zaključio je Martić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.