Hrvatski radio

Radio Zadar

V. Šupuković, direktor PPD Zagreba: Očekujem pravu podršku protiv Barcelone

11.09.2019.

13:15

Autor: Željko Kapelari

V. Šupuković, direktor PPD Zagreba: Očekujem pravu podršku protiv Barcelone

V. Šupuković, direktor PPD Zagreba: Očekujem pravu podršku protiv Barcelone

Foto: - / -

Dvorana Krešimira Ćosića bit će 28. rujna poprište velikog rukometnog spektakla. Tog dana rukometaši PPD-a Zagreb u susretu trećeg kola rukometne Lige prvaka ugostit će španjolsku Barcelonu. Vjerujemo da će Krešin dom biti i više nego dobro popunjen.

Utakmica će imati i humanitarnu notu, dio sredstava od ulaznica koje će se prodavati po cijeni od 30 kuna bit će namijenjena dodatnom uređenju i proširenju dječjeg vrtića koje se nalazi u ŠC Višnjik.

Direktor PPD Zagreba, Vedran Šupuković.

„Dolazak u Zadar, na Višnjik, nije slučajan. I prošle smo godine htjeli u Ligi prvaka odigrati jednu utakmicu u Dvorani Krešimira Ćosića, ali to nije bilo moguće iz objektivnih razloga. Tada smo već odlučili da ćemo u sezoni 2019/20 jednom doći u Zadar i – evo! Igrat ćemo s Barcom, gigantom i našim starim suparnikom, s momčadi u kojoj je jedan od najbitnijih igrača Luka Cindrić, hrvatski reprezentativac . Znam dobro da je Zadar grad sporta, posebno košarke, te izrazio vjeru da će predstojeći rukometni spektakl biti dobro posjećen. Ovdje se igrao i reprezentativni rukomet, sjajno je bilo ozračje i nadamo se da će utakmica s Barcom privući mnoge ljubitelje sporta, posebno rukometa, iz Zadra, njegove bliže okolice, s područja Dalmacije, pa i BiH”.

Susret će se igrati s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.