Hrvatski radio

Radio Zadar

Vanja Tokić obranila titulu europske prvakinje i uzela još jedno zlato

25.06.2022.

19:14

Autor: Radio Zadar

Vanja Tokić

Vanja Tokić

Foto: - / -

Vanja Tokić na natjecanju u Italiji osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji Pro modela te obranila europsku titulu

Vanja Tokić

Vanja Tokić

Foto: - / -

Fitness kraljica Vanja Tokić osvojila je danas na natjecanju u Salernu u Italiji prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji PRO MODELA te obranila titulu europske pro prvakinje. Vanja je bila jedina natjecateljica iz Hrvatske, a ovime je postala dvostruka europska PRO prvakinja. Vanji je ovo ukupno 6 PRO medalja.


Vanja Tokić

Vanja Tokić

Foto: - / -

"Emocije su ogromne, suze radosti i ponosa su ovaj put potekle. Sav trud i napor te velika odricanja i ovaj su se puta isplatila. Nevjerojatno koliko brzo zaboraviš taj napor kada u ruke uzmeš pobjednički pehar i medalju oko vrata. 

Vanja Tokić

Vanja Tokić

Foto: - / -

"Želim zahvaliti svima, obitelji, prijateljima, pratiteljima, medijima, mojim pokroviteljima Avia rent'a caru, kozmetičkom salonu Deep blue, Swarovski, Antenor d.o.o. i Admiral four", rekla je Vanja još uvijek pod velikim adrenalinom.

Posebno je zahvalila Dušku Mađareviću predsjedniku IBFF federacije,Lariju Peruscu IBFF Hrvatska te IBFF federaciji Italija na izvrsnoj organizaciji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.