Hrvatski radio

Radio Zadar

Vanja Tokić se okitila zlatom i u Tarantu u Italiji!

28.05.2023.

06:23

Autor: Radio Zadar

Vanja Tokić osvojila zlatou kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe

Vanja Tokić osvojila zlatou kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe

Foto: - / -

Sjajne vijesti stižu iz Taranta u Italiji! Vanja Tokić ponovno se okitila zlatom u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe natjecanju na jugu Italije!

Sjajan je to uspjeh zadarske fitness kraljice nakon što je prošlog vikenda u Budimpešti obranila naslov europske PRO prvakinje!

" Kao i uvijek sretna sam kao da sam prvi puta osvojila prvo mjesto, medalju i pobjednički pehar! Dalek je put bio do Taranta, putovali smo više od 30 sati, isto toliko nismo spavali, a natjecanje se danas održalo na otvorenom uz visoku temperaturu zraka i jako teške uvijete. Al sa zlatom oko vrata i pobjedničkim peharom vrlo brzo zaboraviš sve muke, to je sada iza nas"- rekla je Vanja.


Ovo natjecanje, drugo u dva tjedna u ovome gradu, bilo je izuzetno posjećeno, a uz ostale zemlje bilo je natjecatelja i iz Južne Afrike.

Nakon kraćeg odmora Vanju čekaju pripreme za još jedno natjecanje- Balkansko prvenstvo u body buildingu koje će se u organizaciji IBFF, najpoznatije svjetske federacije u ovom sportu,održati 17.6. u Konjicu u BIH.

Galerija
Vanja Tokić osvojila zlato u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe, Foto: -/-
Vanja Tokić osvojila zlato u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe, Foto: -/-Vanja Tokić osvojila zlato u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe, Foto: -/-Vanja Tokić osvojila zlato u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe, Foto: -/-Vanja Tokić osvojila zlato u kategoriji PRO BIKINI na IBFF Universe, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.