Hrvatski radio

Radio Zadar

Vaterpolisti Zadra 1952 dočekuju Medveščak u nastavku PH

24.06.2020.

10:06

Autor: Željko Kapelari

Vaterpolisti Zadra 1952 dočekuju Medveščak u nastavku PH

Vaterpolisti Zadra 1952 dočekuju Medveščak u nastavku PH

Foto: - / -

Danas, s prve dvije četvrtfinalne utakmice doigravanja Prvenstva Hrvatske u vaterpolu (Solaris – Mornar BS odnosno Primorje EB – Jadran), nastavlja se državno prvenstvo. U bazen će večeras i vaterpolisti Zadra 1952 koje u prvom dvoboju za deveto mjesto očekuje ogleda sa zagrebačkim Medveščakom.

Hrvatsko vaterpolsko prvenstvo ujedno je i prva nacionalna liga u Europi koja se nastavlja nakon izbijanja pandemije koronavirusa.

U bazen će večeras i vaterpolisti Zadra 1952 koje u prvom dvoboju za deveto mjesto očekuje ogleda sa zagrebačkim Medveščakom.

“Napravili smo sve što je bilo u našoj moći da se što bolje pripremimo. Sva događanja su pala u sjenu onoga što nas prati zadnjih par mjeseci. Sport se zatvorio prvi, zadnji se pokrenuo i to će sigurno ostaviti traga na kvaliteti izvedbe. Bez obzira na sve nedaće mi ćemo dati sve od sebe da se od sezone oprostimo na najbolji mogući način” ističe zadarski strateg Goran Jovančević.

Početa susreta je na Višnjiku u 20 sati, uzvrat se igra u subotu u Zagrebu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.