Hrvatski radio

Radio Zadar

Veslačica Jadrana, Ela Žuvanić ispisala povijest zadarskog veslanja

05.05.2018.

21:21

Autor: Željko Kapelari

Veslačica Jadrana, Ela Žuvanić ispisala povijest zadarskog veslanja

Veslačica Jadrana, Ela Žuvanić ispisala povijest zadarskog veslanja

Foto: - / -

Kakav rezultat i ostvarenje za zadarsko veslanje. Predstavnica Veslačkog kluba Jadran, Ela Žuvanić danas je ispisala povijest. Rezultat koji su ostvarile naše cure vrijedan je svakog divljenja. U strašnoj konkurenciji naša posada osvojila je drugo mjesto. .

Nastupila je Ela u sastavu hrvatskog četverca na pariće (Vukić, Palada, Žuvanić, Kovačić) na najjačoj Međunarodnoj juniorskoj regati u Munchenu. Prva je bila Poljska a treća Velika Britanija.

„Presretna sam, još uvijek ne mogu vjerovati što smo uspjele postići. Ovo je nešto jako veliko, mi još nismo svjesne koliko je ovaj rezultat vrijedan. Hvala svima koji su vjerovali u nas, ovo nam je veliki motiv za dalje“ – rekla je naša Ela Žuvanić.

Već sutra naše cure očekuje još jedna utrka na dvije tisuće metara i prilika za novi vrhunski rezultat. Sve ovo uvertira je za ono što naše heroine očekuje vrlo skoro a to je krajem mjeseca svibnja nastup u Francuskoj na Europskom juniorskom prvenstvu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.