Hrvatski radio

Radio Zadar

Vijeće sportske arbitraže HOO -a odbilo žalbu NK Zadar

24.06.2019.

14:09

Autor: Željko Kapelari

Vijeće sportske arbitraže HOO -a odbilo žalbu NK Zadar

Vijeće sportske arbitraže HOO -a odbilo žalbu NK Zadar

Foto: - / -

Vijeće sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora odbilo je zahtjev NK Zadar koji se žalio na odluku o licenci za Drugu HNL, obavio je Hrvatski nogometni savez na svojim službenim stranicama. Treća HNL realnost je ali i budućnost NK Zadar.

Zahtjev Zadra za izvanredno preispitivanje odluke Žalbenog tijela za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza od 20. svibnja 2019. godine odbija se kao neosnovan, stoji u rješenju Vijeća sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora.

NK Zadar u postupku licenciranja nije dobio licencu za Drugu HNL za natjecateljsku sezonu 2019./2020. te je podnio zahtjev za izvanredno preispitivanje “zbog povredbe odredaba postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja i pogrešne primjene materijalnog prava”.

Međutim, Vijeće sportske arbitraže odbilo je zahtjev, utvrđujući neosnovanost na temelju neispunjenih kriterija za dobivanje tražene licence.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.