Hrvatski radio

Radio Zadar

VK Zadar 1952 na Višnjiku dočekuje crnogorski Cattaro

15.11.2019.

07:54

Autor: Željko Kapelari

VK Zadar 1952 na Višnjiku dočekuje crnogorski Cattaro

VK Zadar 1952 na Višnjiku dočekuje crnogorski Cattaro

Foto: - / -

Desetim kolom nastavlja se natjecanje u Triglav A2 regionalnoj ligi. Vaterpolisti Zadra 1952 koji su u prošlom kolu slavili na gostovanju kod Triglava u svom bazenu ovog petka dočekuju momčad Cattara iz Kotora.

Vjerujemo da je atmosfera u momčadi sada bolja, nakon što ste protiv Triglava stigli do pobjede i prekinuli niz poraza.

„Apsolutno, kad se pobjedi pobudi se i nova snaga za novim treningom dok kada su porazi učestali teško je dečke motivirati da i dalje treniraju i da vjeruju da su na dobrom i pravom putu. Iz ove kože ne možemo, moramo sami mijenjati stvari, ne samo u bazenu nego i van njega. Sport ovisi o novcu, njega kronično manjka i logično, priključak vrhu je iz tog razloga teško ostvarljiv iz ove naše perspektive”- dodaje trener sastava s Višnjika, Goran Jovančević.

Rekli smo, stiže Cattaro.

„Mlada ekipa koja je do sada dobila samo Triglav. Međutim, oni nisu nimalo naivna momčad, vodi ih legendarni Mirko Vičević koji nema što nije sve osvojio u karijeri. U Crnoj Gori vaterpolo je nacionalni sport broj jedan, dečki iz Cattara su odskočna daska njihovim financijskim jačim klubovima Jadrana i Primorcu a onda dalje put svijeta”.

Bilo bi lijepo da i publika dođe.

"Mi se nadamo da će tako i biti. U vremenu u kojem živimo i radimo teško se prepoznaju stvari koje vrijede i teško se izlazi na površinu. Živimo u društvu u kojem je svatko okrenut sebi, mi se trudimo da to promijenimo svojim primjerom i nadamo se da ćemo na taj potaknuti i druge da podrže svoje sugrađane u nečemu dobrom” - na kraju će Jovančević.

Susret će se igrati s početkom u 18 sati i 30 minuta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.