Hrvatski radio

Radio Zadar

W. Magarity: Sretan sam i uzbuđen što ću igrati za Zadar

19.10.2018.

08:49

Autor: Željko Kapelari

W. Magarity: Sretan sam i uzbuđen što ću igrati za Zadar

W. Magarity: Sretan sam i uzbuđen što ću igrati za Zadar

Foto: - / -

Nakon utakmice s Goricom sportski direktor KK Zadar u društvu direktora Željka Žilaveca predstavio je novu akviziciju kluba s Višnjika, 211 centimetara visokog Šveđanina Wiliama Magarityja koji bi trebao za Zadar debitirati u nedjelju protiv Mornara.

Kako je rekao sam Magarity, dojmovi po dolasku u Zadar i više su nego dobri.

“Čim sam saznao da dolazim u Zadar bio sam sretan jer sam znao o kakvom se klubu i s kakvom poviješću radi. Bilo mi je bitno da sam došao u sredinu i u klub koji ima povijest pobjeđivanja. Komunikacija je od prvog dana bila dobra i sve je super riješeno. Vrlo sam uzbuđen što ću igrati za Zadar”. 

Evo kako Magarity vidi sebe kao igrača.

”Mogu igrati na pozicijama četiri i pet. Donosim energiju i mogu početi i s klupe i kao član prve petorke. Ponosim se svojom obranom, kao i igrom na otvorenom terenu, a mogu i pogoditi tricu te šuteve s poludistance te igrati ispod koša. Rekao bih da sam all-aroundigrač, ali imam još puno stvari za popraviti kao i svaki košarkaš, no mislim da me moj atleticizam i IQ odvajaju od konkurencije. Ipak, najveći naglasak stavljam na obranu”. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.