Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadar i Sonik otvaraju Knezov turnir

26.08.2016.

07:24

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U dvorani Jazine održat će se12. Memorijalni juniorski košarkaški turnir "Tomislav Knežević". Nastupaju Zadar, Sonik, Cedevita i Jolly . Organizatori su KK Zadar i Košarkaški savez Zadarske županije. Turnir danas otvaraju susretom u 16 sati Zadar i Puntamika.

U subotu u 10 sati igraju Sonik i Jolly. U 11.45 održat će se svečanost otvorenja, a u 12.30 sati na parket izlaze Zadar i Cedevita. U 18 sati snage će odmjeriti Cedevita i Jolly.

„Knez je uvijek tu u našim srcima i među nama. S velikom sjetom organiziramo ovaj turnir ali uvijek nastojimo da na njemu nastupe prave momčadi. Potrudili smo se i ovaj put, uvjeren sam da ni ovog puta neće nedostajati dobre i kvalitetne košarke. Pozivam naše sugrađane da navrate do kultnih Jazina, sigurno neće požaliti“ –istaknuo je uime organizatora, Zoran Veselinović.  

U nedjelju se igraju preostale dvije utakmice. U 9 sati Sonik igra protiv Cedevite, a u 11 Zadar protiv Jollyja. Podjela nagrada i proglašenje pobjednika na rasporedu su u 12.45.

Ulaz je besplatan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.