Hrvatski radio

Radio Zadar

11:18 / 19.06.2020.

Autor: Željko Kapelari

Zadar postaje teniski centar svijeta

Foto: Vladimir Ivanov

Foto: Vladimir Ivanov

Foto: - / -

Od danas do nedjelje regionalni teniski centar u zadarskom Športskom centru Višnjik teniski je centar svijeta. Razlog tome je poznat, slijedi drugi u nizu turira Adria tour koji organizira prvi svjetski igrač Novak Đoković.

Uz njega tu su još i Alex Zverev, Marin Čilić, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i ostali, ukupno, njih osmorica.

Prvi dan Adria Toura, u petak, 19. lipnja, prema programu u 17 sati revijalni meč odigrat će Novak Đoković i Olga Danilović protiv Borne Ćorića i Ane Konjuh, dok će poslije nastupiti Goran Ivanišević i druge zvijezde.

U 18, 30 počet će prigodni program s izvlačenjem skupina i ždrijeb, a u 19, 15 sati bit će na prostoru sjevernoga parkirališta ŠC-a Višnjik održan koncert na kojemu će nastupiti Gibonni.

U subotu, 20. lipnja u 12 sati održat će se ekshibicijski meč Donna Vekić – Olga Danilović, prvi dio glavnoga turnira počet će u 14 sati, a drugog dijela u 19 sati.

U nedjelju, 21. lipnja u 14 sati počet će prvi dio, a u 20 sati finalni mečevi. Koncert Petra Graše i gosta iznenađenja predviđen je za 21 sat.

Ulaznice za svaki dan Adria Toura 2020. mogu se kupiti na blagajni ŠC-a Višnjik u petak, subotu i nedjelju, 19., 20. i 21. lipnja od 10 sati.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.