Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadar u Krešinom domu dočekuje Cibonu

28.02.2019.

08:10

Autor: Željko Kapelari

Zadar u Krešinom domu dočekuje Cibonu

Zadar u Krešinom domu dočekuje Cibonu

Foto: - / -

Košarkaše Zadra danas u nastavku HT Premijer lige očekuje u Krešinom domu ogled protiv zagrebačke Cibone. Ogled će se igrati s početkom u 20 sati uz prijenos u našem programu. Igraj Zadre volimo te mi.

Dvoboj je to prvoplasiranog sastava Cibone i drugoplasiranog Zadra. Cibona na vrhu ima 12 pobjeda i 2 poraza dok je Zadar na omjeru od 11 pobjeda i 3 poraza.

Trener Zadra, Ante Nazor.

"Ovo nam je peta utakmica ove sezone. Prve dvije su bile na veliku razliku i na našu i na njihovu stranu, a ove dvije posljednje na svega jedan posjed. I ovdje na Višnjiku i u kupu u Splitu. Pred nama je novi susret koji donosi nove zamke, ali nepoznanica je sve manje Trebamo se okrenuti našoj kvaliteti i onome što smo prikazali zadnjih 15 minuta sraza u Splitu. Bio nas je pun teren te smo ekspresno nadoknadili veliki zaostatak. Vodilja je da tako moramo igrati od starta i orijentirati se na zaustavljanje njihovog vanjskog šuta koji nam je najveća opasnost. Moramo tražiti svoj ritam, kako napadački u pozicijskom napadu tako i u pretrčavanju protivnika". 

Zadar će u ovom dvoboju nastupiti bez suspendiranog Maria Littlea. Zbog problema s leđima nema i dalje Kwame Vaughna dok su u momčadi Kristijan Krajina i Jure Planinić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.