Hrvatski radio

Radio Zadar

Žilavec: "Ugovor s Tommyem je korak ka konsolidaciji kluba"

27.11.2017.

18:11

Autor: HRT radio zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Višnjiku su danas jednogodišnji ugovor o suradnji s mogućnošću produženja potpisali KK Zadar i tvrtka Tommy. U ime Tommy-a ugovor je potpisao direktor korporativnih komunikacija tvrtke i član NO Košarkaškog kluba Zadar, Dario Mamić, dok je u ime KK Zadar ugovor potpisao direktor Željko Žilavec.

U priopćenju iz kluba se navodi: Nama je velika čast što možemo ući u sponzorski aranžman s košarkaškim klubom Zadar. To je klub koji je sportski simbol grada, ali i šire regije. Zadar ima veliku tradiciju, bogatu povijest i iznjedrio je puno košarkaških veličina. Tommy je najveći donator dalmatinskog sporta i time pokazujemo visok stupanj društvene odgovornosti, jer pomažemo zajednici u kojoj živimo. Nadam se da će naš doprinos doprinijeti stabilizaciji kluba te da ćemo stvoriti bazu za sportsku revitalizaciju kako bi se Zadar vratio na staze stare slave - rekao je Dario Mamić, ujedno i član Nadzornog odbora KK Zadar.

Od novih sponzora, mjesta u Nadzornom odboru KK Zadar dobili su Crodux i Tommy, što pokazuje da se puno energije ulaže na financijskom osnaživanju kluba. 

           Od mojeg imenovanja prošla su nepuna tri mjeseca unutar kojih nisam previše medijski istupao, jer sam najavio da to neću učiniti dok ne ostvarimo nešto konkretnije. Glavni cilj nove uprave jest financijska konsolidacija kluba koju polako počinjemo ostvarivati, a današnji potpis ugovora s tvrtkom Tommy je jedan veliki korak u tom smjeru. Gospodinu Mamiću i njegovoj tvrtki se ovim putem zahvaljujem što vjeruje u nas. Ovaj sponzorski ugovor će nam sigurno pomoći u ovoj sezoni, a nadam se i u idućim sezonama koje slijede. Sigurno da se nećemo zadovoljavati pukim 'preživljavanjem', jer se u narednim sezonama želimo boriti za trofeje, a bez sponzora poput Tommyja to će biti znatno teže ostvariti - istaknuo je direktor KK Zadar Željko Žilavec. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.