Hrvatski radio

Radio Zadar

Zvezda arhivirana, danas košarkaši Zadra gostuju od Osijeka

10.03.2019.

09:12

Autor: Željko Kapelari

Zvezda arhivirana, danas košarkaši Zadra gostuju od Osijeka

Zvezda arhivirana, danas košarkaši Zadra gostuju od Osijeka

Foto: - / -

Vremena za analizu jučerašnje utakmice između košarkaša Zadra i Zvezde i nema previše jer Zadrani su već sinoć otputovali na istok zemlje gdje ih danas očekuje ogled 16. kola HT Premijer lige protiv Vrijednosnica Osijek.

 Evo što Nazor kaže u najavi tog ogleda:

„Bit će nezgodno gostovanje. To nam mora biti jasno. Ova će utakmica sigurno ostaviti traga, ali to nam ne smije biti alibi. Večeras smo na kraju malo proširili rotaciju igrača i na utakmicu trebamo doći najnormalnije, kao i na svaku. Mi smo momčad koja je nakon abaligaškog kola i prije znala imati problema s ekipama iz hrvatske lige. Osijek je stabilna momčad koja jako dobro igra na domaćem parketu. Trebamo biti maksimalno unutra. Nikakav alibi ne dolazi u obzir te mi je drago što su neki igrači vratili da možemo proširiti rotaciju.“

Pa iako su imali tu mogućnost, Osječani nisu htjeli izaći Zadranima u susret te utakmicu prebaciti u neki drugi termin. Evo što je na to poručio trener  Nazor:

„Sigurno da je otežalo, o tome ne treba ni govoriti. To je na neki način i protuprirodno. Ali, što ćemo. Tako je kako je. Zakon je zakon. U zemlji apsurda, zakon je k’o Burda“, poentirao je Nazor.

Utakmica u Osijeku počinje u 18 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

20 h

Nadin 2022

Kušanje vina