Hrvatski radio

Radio Zadar

16. Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću i radionica

07.02.2023.

12:40

Autor: RZD

Grand Prix

Grand Prix

Foto: Zadarska županija / Radio Zadar

U tijeku su redovne prijave projekata za dodjelu godišnje nagrade Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Otvorene su do 13. veljače 2023.

Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću je izraz priznanja kolegama za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti.


Nagrade će ove godine biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Grand Prix za razvoj struke, Komunikator godine i Antikomunikacija godine.


Među natjecateljskim kategorijama je i Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi (županije, gradovi, općine i sve institucije kojima su osnivači, izuzev trgovačkih društava) i u ustanovama, Grand Prix za odnose s javnošću u udrugama i nevladinim organizacijama te Grand PRix za organizaciju i komunikaciju događanja na što posebno skrećem pozornost.Kako bi pomogli u ispunjavanju prijava, HUOJ organizira radionicu na kojoj će svi zainteresirani moći dobiti jasne upute o Pravilniku te ispravnom popunjavanju Prijavnice. 


Radionica će se održati u petak, 10. veljače 2023. u 15 sati putem Zoom-a, a vodit će je Maja Gradišar Perotić, starija savjetnica i voditeljica tima u Val grupi.


S obzirom da je broj sudionika ograničen svi zainteresirani mogu svoje sudjelovanje najaviti do četvrtka, 9. veljače u 12 sati na grandprix@huoj.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.