Hrvatski radio

Radio Zadar

250 utakmica Domagoja Vukovića za KK Zadar

28.12.2021.

10:46

Autor: HRT RADIO ZADAR

Domagoj Vuković i direktor KK Zadar, Željko Žilavec

Domagoj Vuković i direktor KK Zadar, Željko Žilavec

Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar

Lijepi jubilej proslavio je u dresu KK Zadar, Domagoj Vuković. Vuković je u dvoboju sa Splitom upisao svoj 250 službeni nastup za momčad iz Krešinog doma. Prigodan poklon uručio mu je tim povodom direktor kluba Željko Žilavec.

- Zahvalio bih klubu na mini svečanosti. Peta je godina kako sam u Zadru i ponosan sam na ovu brojku. Nije bilo lako, puno je vremena prošlo od mog dolaska. U jednoj ligi, mislim na ABU uvijek je cilj ostanak a u HT Premijer borba za naslov. Puno je nelogičnosti između te dvije lige, ne izlaze u susret jedna drugoj tako da mi je ovaj pothvat još i draži radi toga. Drago mi je da sam u neku ruku ušao u povijest KK Zadar, sretan sam. Hvala svima na lijepom pljesku prije početka utakmice - rekao je Domagoj Vuković.


Dodajmo da je Vuković s KK Zadar dosad osvojio jedno prvenstvo Hrvatske i dva Kupa Krešimira Ćosića. Nadamo se da će u i ovoj tekućoj sezoni ugrabiti još koji trofej. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.