Hrvatski radio

Radio Zadar

60 godina pomorske škole Zadar

06.12.2017.

07:34

Autor: HRT radio zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U ovoj godini Pomorska škola Zadar obilježava 60 godina iznimno uspiješnog rada na području odgoja i obrazovanja kadrova u pomorstvu, a obljetnica će svečano proslaviti na svečanosti s prijateljima škole, partnerima i predstavnicima Grada i Županije u Arsenalu s početkom u 20 sati.

Blagdan Sv. Nikole - Mornarski dan, učenici i nastavnici Pomorske škole Zadar tradicionalno će obilježiti polaganjem vijenca u more, u spomen svim stradalim pomorcima. Svečanost će se održati na Obali Petra Krešimira u 10 i 30 sati. Nakon polaganja vijenca, dio učenika Pomorske škole, sa svojim nastavnicima, posjetit će Dom za starije i nemoćne sv. Frane, sa prikladnim poklonima za štićenike.
Kako, u ovoj godini, Pomorska škola Zadar obilježava i 60 godina iznimno uspiješnog rada na području odgoja i obrazovanja kadrova u pomorstvu, obljetnica će svečano proslaviti na večeri u društvu s prijateljima škole, partnerima i predstavnicima Grada i Županije, u Arsenalu s početkom u 20 sati. 

-

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.