Hrvatski radio

Radio Zadar

70 zadarskih tvrtki već se registriralo na portal Gospodarska mreža

22.10.2018.

10:08

Autor: HRT Radio Zadar

70 zadarskih  tvrtki već se registriralo na portal Gospodarska mreža

70 zadarskih tvrtki već se registriralo na portal Gospodarska mreža

Foto: - / -

HGK pokrenula je projekt Digitalna komora. Kako bi se članicama HGK olakšalo svakodnevno poslovanje kroz projekt će tako biti implementirano sedam e-usluga (e-članice, e-financiranje, e-javne ovlasti, e-gospodarske informacije, e-učenje, e-zakonodavstvo, e-sajmovi i promocija).

Prva funkcionalnost koja je dostupna svim  članicama komore je portal Gospodarska mreža, koji na jednom mjestu objedinjuje sve bitne informacije kao što su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija, pregled svih aktivnih poslovnih subjekata te njihovih općih i financijskih pokazatelja, statusi blokada, statistike po djelatnostima i čitav niz zanimljivih informacija koji će vam pomoći u izradi različitih tržišnih analiza i procjene konkurentnosti.

I ovim  putem pozivamo tvrtke na registraciju na portal digitalnakomora.hr; registracija i korištenje podataka s portala  su  za članice komore potpuno besplatni, a jednom registracijom automatski ćete imati pristup i svim ostalim e-uslugama koje ćemo kroz projekt razviti do kraja 2019. godine. 

Za detaljne informacije i podršku kod registriranja tvrtke nas mogu  kontaktirati na br. tel: 211-747 ili hgkzd@hgk.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.