Hrvatski radio

Radio Zadar

Adrenalinski vikend u kanjonu Paklenice

29.04.2017.

08:51

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U kanjonu Velike Paklenice ovoga će vikenda doći na svoje penjači i svi zaljubljenici u sport i prirodu - održava se 18. Međunarodni susret penjača Paklenica 2017. Penjačka natjecanja prati i bogat program za posjetitelje - kazala je za naš program koordinatorica ovog susreta penjača Dragica Jović.

Brojna događanja u sklopu 18. Međunarodnog susreta penjača i 5. Paklenica Trail-a u Starigradu-Paklenici započinju u subotu, 29. travnja, već u jutarnjim satima.

Susret penjača započinje u 11 sati u kanjonu Velike Paklenice natjecanjem u ženskoj kategoriji dok se muški timovi natječu u 16 sati. U 21,30 sati u Podzemnom gradu Paklenice priređuje se Paklenica film festival.

Start 5.izdanja Paklenica Trail International utrke je u 10.00h iz Starigrada (Iglu Šport, Franje Tuđmana 14), a sudionike će u avanturu ispratiti čuvena Tovareća mužika iz Sali koja sa svojim programom počinje već od 9 sati.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.