Hrvatski radio

Radio Zadar

Agro Arca 2013. održat će se u Biogradu

11.06.2013.

12:54

Autor: zg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Biogradu će se od 30. kolovoza do 1. rujna održati međunarodni sajam inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i preharmenoj industriji - Agro Arca. Ugovor o organizaciji danas su potpisali gradonačelnik Biograda Ivan Knez i Marko Bubaš, predsjednik Udruge inovatora Hrvatske.

Održavanje međunarodnog sajma Agro Arca 2013. prigoda je svim poslovnim ljudima iz Hrvatske i inozemstva da se na jednom mjestu upoznaju s najnovijim dostignućima u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, te s najnovijim dostignućima na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane, najavili su organizatori.

   " Ova izložba nije samo izložba inovacija u području poljoprivrede i prehrambene industrije. Moglo bi se reći kako je to i jedan vid natjecanja u novim proizvodima, usvajanju novih proizvoda i nove tehnologije koja se primjenjuje u poljoprivredi i prehrambenoj industriji i na taj način će se sigurno i u ovom kraju podignuti tehnologija u proizvodnji poljoprivredne i prehrambene industrije. " - istaknuo je Marko Bubaš, predsjednik Udruge inovatora Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.