Hrvatski radio

Radio Zadar

Akcija za obitelj Zrinke Janiš

21.12.2013.

12:21

Autor: sdražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Udruga Brodarica organizira akciju za pomoć 28- godišnjoj Zrinki Janiš, nezaposlenoj, samohranoj majci. Ispred Mjesnog odbora Brodarica prodaju se božićne jelke, a prihod od prodaje namjenjen je ovoj obitelji. S istim ciljem danas se na sportskom igralištu na Brodarici organizira humanitarna akcija.

Od 16 pa do 22 sata uz zabavni program posjetitelji će imati priliku kupiti božićne ukrase, ljekovito bilje, razne likere i med, a posluživat će se i kuhano vino, fažol i fritule.     

Zrinka Janiš sa svoje dvoje, malodobne djece nalazi se u vrlo teškoj situaciji. Zbog dugova bila im je isključena struja, a od nedavno se hrane u Pučkoj kuhinji.

   Ono što želim je posao, da mogu preživjeti, prehraniti  svoju djecu, platiti stanarinu, režije...

  Ispričala nam je  28- godišnja samohrana majka 5- godišnje djevojčice i 8-godišnjeg sina. Ova mlada žena već sada se zahvaljuje  mnogima koji, nakon što su saznali  za stanje u kojem se nalazi,  nude pomoć:

  Zovu me odasvud,  iz Vukovara, Makarske ..., vidno potresena ispričala nam je Zrinka Janiš uoči večerašnje humanitarne akcije.

 

 Poslušajte razgovor iz emisije Bliski susret Radio Zadra: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.