Hrvatski radio

Radio Zadar

Aktualni sat: Cijepljenje, akcelerator, ceste, riva, ...

23.03.2021.

13:37

Autor:

Aktualni sat: Cijepljenje, akcelerator, ceste, riva, ...

Aktualni sat: Cijepljenje, akcelerator, ceste, riva, ...

Foto: - / -

Aktualni sat zadarskoga Gradskog vijeća gotovo je u potpunosti bio u znaku predizborne kampanje. I dok je oporba, očekivano, kritizirala gradsku vlast, vijećnici vladajuće većine gradonačelniku i pročelnicima su postavljali pitanja o ulaganjima u infrastrukturu i o razvojnim projektima.

Unatoč povremenim tehničkim poteškoćama, zbog virtualnoga zasjedanja, nije nedostajalo atmosfere sa sjednica iz gradske vijećnice. Oporba napada, a gradonačelnik odgovara. Irena Dragić iz SDP-a o sporom cijepljenju građana:

 

G1

Kad smo kod bolnice HDZ-ov vijećnik Dario Nakić pitao je hoće li se grad financijski uključiti u projekt linearnog akceleratora, čiju je kupnju obećao premijer Plenković:

G2

 

Da u zadarskoj bolnici zbog manjka novca ne cvjetaju ruže, smatra SDP-ov Erol Gaši: 

G3


Vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša nije mogao, a ne upitati za slučaj Pina Đerđe i ulogu Vrančića, Magaša i drugih u slučaju KK Zadra:

G4


Jeste li zaboravili Plovaniju, pitao je Mostov Mladen Malta i dobio odgovor od pročelnika Darka Kasapa:

G5

V.d. pročelnika EU-fondova Ante Ćurković odgovara HDZ-ovu Tomislavu Dražoviću o Centru za mlade, a Darko Kasap o obnovi rive:

G6


Bila su to samo neka od pitanja i prijedloga Aktualnoga sata koji je i virtualno potrajao više od dva sata.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.