Hrvatski radio

Radio Zadar

Anketa među Zadranima o EU izborima

12.04.2013.

12:37

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Očekujem da će naši zastupnici tamo raditi kao i kod nas, ne vjerujem da će biti bolje" "A čujte valjda će nešto raditi u interesu Hrvatske" "Očekujem da će se naši zastupnici boriti za naše interese, na izbore neću izaći" neki su od odgovora Zadrana o EU izborima

Ove nedjelje prvi put u Hrvatskoj održavaju se izbori za Europski parlament. Bira se 12 zastupnika u tom europskom tijelu . S obzirom na to, upitali smo Zadrane hoće li izaći na izbore, što očekuju od naših zastupnika te koliko su informirani o radu europskog parlamenta ?

"Čula sam za izbore, ali nisam znala da su ove nedjelje, očekujem da će naši zastupnici tamo raditi kao i kod nas, ne vjerujem da će biti bolje; A čujte valjda će nešto raditi u interesu Hrvatske, o čemu odlučuje , to nitko ne zna, izaći ću na izbore; Znam da su izbori, očekujem da će se naši zastupnici boriti za naše interese, na izbore neću izaći; Mi smo došli čak iz Slavonije jer smo prijavljeni tu da možemo glasati, ako će naši zastupnici tamo raditi kao ovdje neće biti dobro; Ove nedjelje što je ne znam, ali mogao bi glasovati."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.