Hrvatski radio

Radio Zadar

Ante Rados novi direktor TZ-a Zadra !

02.04.2016.

09:03

Autor: Suzana Dražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ante Rados novi je direktor Turističke zajednice grada Zadra. Tako je većinom glasova u tajnom glasovanju na sinoćnjoj sjednici odlučilo Turističko vijeće. "Drago mi je da je izbor konačno završen i da počnem raditi posao za koji sam visoko motiviran", izjavio Rados za Radio Zadar.

Iako je u srijedu , nakon višesatne sjednice , odlučeno da će konačni izbor biti u ponedjeljak članovi Turističkog vijeća očito su se požurili i to riješili još sinoć. 

Osim Ante Radosa za mjesto prvog čovjeka turizma grada Zadra natjecali su se i Vanja Čvrljak, Branko Ganzulić, Tomislav Letinić, Bernard Miočić i Ivica Plazonić.

 

A evo i službenoig priopćenja TZ-a Zadar: 

 

Na 22. sjednici Turističkog vijeća TZ grada Zadra, temeljem odredbi članka 17. točka 6. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma članka 22. točka 9. i članka 39. Statuta Turističke zajednice grada Zadra i Odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra, održanoj dana 01. travnja 2016. godine, Turističko vijeće Turističke zajednice grada Zadra donijelo je odluku o  imenovanju gospodina Ante Radosa za novog direktora Turističke zajednice grada Zadra, ispunjavajući sve uvjete propisane Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i Pravilnikom o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u Turističkom uredu Turističke zajednice općine, grada, županije i Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice.

 Ante Rados rođen je 1971. godine u Zadru, po struci je diplomirani ekonomist, diplomirao 2002. godine na Fakultetu za hotelski i turistički menadžment u Opatiji, a trenutno zaposlen kao profesor ekonomske grupe predmeta sa zapaženim rezultatima i brojnim nagradama na području kulture i turizma. 

 Prilikom predstavljanja Programa rada za jednogodišnje razdoblje g.Rados istaknuo se jasnom vizijom daljnjeg unapređenja i strateškog planiranja razvoja turizma grada Zadra, uvažavajući ključne zadaće i djelokrug rada TZ-a, proaktivnim pristupom i komunikacijskim vještinama, što je kod većine članova Turističkog vijeća TZ grada Zadra presudilo pri odabiru gospodina Ante Radosa kao najkompetentnijeg kandidata spremnog za preuzimanje funkcije prvog čovjeka turizma grada Zadra.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.