Hrvatski radio

Radio Zadar

Bajalica o slučaju Mirka Raškovića

23.12.2015.

12:56

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sjeni pregovora oko sastavljanja nove Vlade Mosta i Domoljubne koalicije danas se oglasio Željko Bajalica, predsjednik Srpskog odbora solidarnosti te žestoko udario po Zoranu Milanoviću i Ranku Ostojiću. Smatra ih odgovornim za javni linč izabranog saborskog zastupnika Mirka Raškovića.

Na izravan upit zašto reagira tek sada, Bajalica je odgovorio kako je čekao da regiraju vodeći ljudi, no to se nije dogodilo. Jedino je kaže reagirala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je rekla kako će ispitati slučaj.

Jedna noć je prošla, od toga da je gospodin Rašković odbio dati svoj glas koaliciji Hrvatska raste, da je njegov slučaj izašao u javnost, što znači da su ljudi na vlasti iskoistili poziciju vlasti, iskoristili poziciju moći i bacili čovjeka koji u vrijeme, ja uvijek kažem suludog i nepotrebnog rata, jer zasita tako i mislim, po svom izboru bio na hrvatskoj strani.- govorio je Bajalica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.