Hrvatski radio

Radio Zadar

Bakalar i fritule pa klapska večer

22.12.2016.

07:15

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od 10 sati završni Božićni sajam s fritulama, kuhanim vinom i bakalarom, a od 19 sati u parku, uz božićni sajam zapjevat će članice ženske klape Karmel (Turanj), klapa Barone (Šibenik), klapa Donat (Zadar), klapa Mirakul (Vrpolje) te klapa Puntamika (Zadar).

Biogradska gradska uprava poziva na završni mini Božićni sajam koji će se održati u parku, a počinje u jutarnjim satima, od 10 sati. Dijelit će se bakalar pripremljen na razne načine, bit će kolača, fritula, kuhanog vina te raznih rukotvorina biogradskih vrijednih izlagača.
Dječji vrtić Biograd osim štanda na kojem će prodavati radove koje su lijepo osmislile tete i djeca vrtića imati će i nastup na pozornici gdje će djeca dočarati duh Božića koji nam se sve više bliži. Ni zadnji sajam neće proći bez Djeda Mraza koji će doći posjetiti dječicu i podijeliti im darove. Ovim mini Božićnim sajmom zaokružit će se Božićna priču i pet sajmova koje su Grad Biograd i TZG Biograd ove godine organizirali.
 
Isti dan, na istom mjestu, samo u 19:00 h počinje BOŽIĆNA VEČER KLAPA koju organiziraju Grad Biograd na Moru i TZG Biograd na Moru.
Ovo je druga godina zaredom kako se večer klapa održava u Božićno vrijeme, pa će nam tako ugodne melodije božićnih klapskih pjesama donijeti: ženska klapa Karmel (Turanj), klapa Barone (Šibenik), klapa Donat (Zadar), klapa Mirakul (Vrpolje) te klapa Puntamika (Zadar).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.