Hrvatski radio

Radio Zadar

Belan na Adventu oduševio Zadrane

04.12.2016.

10:13

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sinoć su na krcatom Trgu Petra Zoranića na svoje su došli svi ljubitelji neuništivog kantautora Nene Belana koji je po tko zna koji put održao sjajan koncert. Pored prepoznatljivog Belanovog zvuka, Zadrani su uživali i u gastro ponudi na kućicama.

A bilo je svega: fritula, slatkiša, kobasica, kuhanog vina, čaja s rumom, kave … Opet su u điru punom Kalelargom šetača, roditelja s djecom i mladih bili i „Zimski vrtovi“, kao i popularno klizalište na poznatoj lokaciji ispred Foruma.

Danas u nedjelju program „Adventa u Zadru“ kreće već od 11:15 sati na Trgu Petra Zoranića gdje se može poslušati Gradska glazba, a od 12:15 sati ne propustite pogledati predstavu mega popularnih likova iz ruske animirane serije Maša i medvjed:„Ljubav i sreća zauvijek“'. Riječ je o promocijidječjeg novogodišnjeg dočeka koji će se održati na Višnjiku 18. prosinca u 18.00 sati. Zabavni dječji program plesnog karaktera uz originalne likove u kostimima prigoda je za upoznavanjemnestašne Maše i mede Miška na zadarskom Adventu!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.