Hrvatski radio

Radio Zadar

10:47 / 30.01.2020.

Autor: hr1

Beroš najavio rješavanje nedostatka ginekologa i pedijatara u Zadru

Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / -

Kandidat za novog ministra Vili Beroš, bude li izabran u Saboru - već u ponedjeljak počet će rješavati problem neplaćanja prekovremenih sati liječnicima. Najavio je i rješavanje gorućeg porblema nedostatka ginekologa i pedijatara u Zadarskoj županiji.

Saborski Odbor za zdravstvo dao je zeleno svjetlo kandidatu za ministra zdravstva Viliju Berošu.
Za novog ministra bilo je 9 članova odbora među kojima i Ines Strenja iz Mosta, a čak su i zastupnici SDP-a ustvrdili kako ostavlja dobar dojam, no ipak nisu digli ruku za njega jer - kako je pojasnio Željko Jovanović - Plenkovićevoj vladi istekao je rok trajanja.
Kandidat za novog ministra Vili Beroš, bude li izabran u Saboru - već u ponedjeljak počet će rješavati problem neplaćanja prekovremenih sati liječnicima. Najavio je i rješavanje gorućeg porblema nedostatka ginekologa i pedijatara u Zadarskoj županiji, a odgovorio je i na oporbena prozivanja da je kao dosadašnja desna ruka bivšeg ministra Kujundžića odgovoran za loše stanje u zdravstvu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.