Hrvatski radio

Radio Zadar

Bez vode dijelovi grada od mosta preko Voštarnice do Stanova

12.02.2019.

06:51

Autor: tp

Foto/ Toni Pajkin - ilustarcija

Foto/ Toni Pajkin - ilustarcija

Foto: - / -

Velik dio grada danas će biti bez vode od 8 do 14 sati. Područje od mosta prema jugoistoku i sjeveru, odnosno dijelovi Voštarnice te dio Stanova, a na ostalim područjima ovih gradskih naselja bit će otežana opskrba vodom. Iz zadarskoga Vodovoda očekuju da će probleme s dotokom vode imati i Poluotok.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru danas 12.02.2019. u utorak u vremenu od 08:00 h do 13:00 h bez vode će biti potrošači u ul.: 

Put Stanova od ul. Stadionske do ul. Dubrovačke, Prominska, Osječka i Put TikulinaTijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Riječkoj ulici.

Također danas od 08:00 h do 14:00 h bez vode će biti potrošači u Veslačkoj ulici, 112. Brigade, Stjepana Radića, Dr. Franje Tuđmana od ul. Nikole Tesle do ul. II zasjedanja ZAVNOH-a, Ivana Mažuranića, Tadije Smičiklasa, Prečka ulica, Grigora Viteza i Postrojbi specijalne policije. Zbog toga, otežanu vodoopskrbu će imati potrošači u gradskim naseljima Voštarnica i Poluotok.

Tijekom radova, do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u ul. Postrojbi specijalne policije i ul. Put Šimunova.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.