Hrvatski radio

Radio Zadar

Bilić: "Zadrani još uvijek nisu spremni za promjene"

02.06.2013.

21:00

Autor: Lovrenka Miljak

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Očito Zadrani još uvijek nisu spremni na promjene, oni i dalje žele status quo" kazao je nakon prvih neslužbenih rezultata SDP- ov kandidat za graonačelnika Ivo Bilić.

21: 10 h

"Puno je dužnika HDZ-u i neka su dobili, ali mislim da su građani Zadra time izgubili" rekla je predsjednica GO SDP-a Ingrid Antičević Marinović u javljanju za program." Smatra da su ponudili izuzetno sposobnog kandidata za gragdonačelnika i žali što ga građani nisu prepoznali. Što se tiče izbora za Gradsko vijeće, gdje je priznala odgovornost za neuspjeh, istaknula je kako je SDP bio odgovorna stranka na poziciji oporbe.

20: 20 h

" Imali smo realan projekt i program a ne projekt praznih želja i žao mi je što je izlaznost tako mala i što Zadrani nisu zainteresirani za lokalna politička pitanja, kazao je Bilić našem novinaru V. Šetki. Nadodao je kako je njegov tim napravio odličan posao i da zbog lošijih rezultata ne smatra da su bilo gdje pogriješili. Poslušajte cijeli razgovor s kandidatom I. Bilićem.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.