Hrvatski radio

Radio Zadar

Biograd na Moru kao jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj

06.02.2017.

09:15

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prošle je godine Biograd ostvario više od 1,2 milijuna noćenja, a u novu sezonu ući će s opsežnim programom događanja, tematskim Slovenskim vikendom, te najznačajnijim događajem, otvaranjem novog zabavnog parka Mirnovec. Sve to Biogradu jamči još bolje turističke rezultate.

Biograđani su svoj ovogodišnji program predstavili u Sloveniji. Zabavni park svoja vrata otvara u lipnju 2017. S 45.000 četvornih metara bit će najveći zabavni park u ovom dijelu Europe. Posjetitelji parka moći će se zabavljati na 26 različitih atrakcija i u tri tematska sklopa parka:  svemir, Divlji zapad i gusarski grad.

 

Sunce i more klasična su ponuda svih hrvatskih priobalnih gradova. U Biogradu na Moru gostima želimo ponuditi više događanja. Iskrena gostoljubivost koja je odraz integracije cjelokupne lokalne zajednice i tematski vikendi i događanja, kao što su na primjer susret motorista koji voze Harley Davidson, glazbene nagrade i regate iznimno su dobro prihvaćeni i svrstavaju naš grad na kartu najprivlačnijih turističkih odredišta ne samo na Jadranu nego i na Sredozemlju,  rekao je dogradonačelnik Marijan Stopfer.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.