Hrvatski radio

Radio Zadar

Bogoslužja u Velikom tjednu pratite online

07.04.2020.

10:16

Autor: HRT Radio Zadar

Dino Stanin/PIXSELL, arhivska fotografija

Dino Stanin/PIXSELL, arhivska fotografija

Foto: - / -

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11 sati. Na Veliki petak, Službu Muke Gospodnje, bogoslužje s početkom u 18 h predvodi nadbiskup Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu.

Na Veliku subotu, 11. travnja, obred Vazmenog bdijenja s početkom u 19,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Na svetkovinu Uskrsa, u Nedjelju Uskrsnuća Gospodinova, 12. travnja, misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. To će slavlje izravno u svom programu prenositi Hrvatski radio Zadar.

Napomena:

Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija – Veliki tjedan 2020. na poveznici https://www.youtube.com/channel/UCyZz_HGK5ozufl6xQaeQ4Ag?view_as=subscriber

Pretplatom na taj račun vjernici će dobiti obavijest o objavi novih sadržaja odnosno prijenosu bogoslužja. Misa posvete ulja u zadarskoj katedrali sv. Stošije može se pratiti na poveznici https://youtu.be/YYU0-roEaSQ.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.