Hrvatski radio

Radio Zadar

Borit ćemo se da Hrvatska napusti EU

16.05.2019.

12:17

Autor: Hrvatski Radio

Borit ćemo se da Hrvatska napusti EU

Borit ćemo se da Hrvatska napusti EU

Foto: - / -

Autohtona Hrvatska stranka prava predstavila je u Zadru svog kandidata za predstojeće izbore za Europski parlament. Riječ je o Draženu Kelemincu koji je pozvao hrvatski narod na borbu za slobodu koju je teško imao kroz povijest.

Pojasnio je to, uz ostalo, najvećim PDV om u svijetu, blokadama žiro računa te najvećim porezom na dohodak na svietu. Kaže kako bi ulaskom u Euro parlament, Hrvatska izišla iz Unije.

Uz brojne primjedbe koje nositelj liste HSP a ima na račun domicilne politike o tome da ne sluša bilo naroda dodaje ključne:

 

"Imamo najveći PDV u svijetu, jedini blokade žiro računa te najveći porez na dohodak. Umirovljenici kopaju po kontejnerima a promiču se vrijednosti koje su protivne vrijednostima Domovinskog rata i branitelja". 

Dodaje kako bi se pravaši u slučaju da uđu u EU parlament borili da Hrvatska napusti Uniju.

" Upravo tako, borili bi se za to jer ona za nas znači novu Jugoslaviju, ili novi savez sa Peštom i Bečom, zapravo nikad nismo bili slobodni. Sada kada nam ukinu kunu izgubit ćemo monetarni suverenitet."

Žali se Keleminec dodajući kako je glavni grad Hrvatske Brisel a o nama odlučuju Europska komisija. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.