Hrvatski radio

Radio Zadar

06:58 / 10.06.2015.

Autor: HRT centar Zadar

Borko Oguić - predsjednik ogranka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na sinoćnjoj osnivačkoj i izbornoj skupštini NS - Reformista Zadarske županije u hotelu Kolovare izabrana su sva tijela županijske organizacije a za predsjednika je jednoglasno izabran Borko Oguić.

Kako su priopćili iz stranke, nazočni su bili brojni gosti, među kojima su predsjednik NS - Reformisti Radimir Čačić, saborski zastupnik Petar Baranović, predsjednik regionalnog saveza NS - Reformisti Edvard Badurina, predsjednik i podpredsjednik GO NS - Reformisti Josip Monterisi i Boris Jelaska, te predsjednik GO HDZ-a grada Zadra Zvonimir Vrančić.


Na skupštini su izabrana sva tijela županijske organizacije a za predsjednika je jednoglasno izabran gospodin Borko Oguić.
Osnivačkoj skupštini je predhodila press konferencija na kojoj su prisustvovali saborski zastupnik P. Baranović, saborska zastupnica V. Sabolić i predsjednik NS - Reformisti Radimir Čačić.Teme o kojima se govorilo su ciljevi NS-Reformisti, interpelacija na području reforme javne uprave, te razvoj turizma na području grada Zadra.
Gospodin Čačić se osvrnuo i na statistički izlazak iz recesije, zaključivši da sadašnja vlada nije imala nikakvog utjecaja na to, priopćeno je iz NS Reformista.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.