Hrvatski radio

Radio Zadar

Božićni sajam u Biogradu

05.12.2013.

10:24

Autor: HRZ

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tradicionalni Božićni sajam Grada Biograda na Moru održati će se 7., 14. i 21. prosinca na staroj lokaciji na poluotoku u Ulici kralja Tvrtka. I ove godine Grad Biograd je pripremio bogati zabavni program te će na Sajmu sudjelovati brojna kulturno umjetnička društva, udruge, zbor i instrumentalni svirači O.Š. Biograd, vrtići s područja Biograda i šire, razne plesne skupine, klape, zabavni bendovi, mažoretkinje, žive jaslice i dr.. Ugođaju Sajma doprinijet će brojni izlagači koji će prodavati domaće proizvode.

07. prosinca na sajmu će nastupati mažoretkinje Grada Biograda, KUD Kralj Tomislav, Klapa Konoba i Trio Fantastiko.

14. prosinca na sajmu će nastupati mali školski zbor Maestral i mali instrumentalni sastav O.Š. Biograd, mješovita klapa Blandona, Društvo naša djeca - Igrokaz Sretna Nova Godina, Kiki zumba male plesačice, KUD Kralj Tomislav i zabavni Bend.

21. prosinca na sajmu će nastupati Klapa Biograd, Klapa Meštrovice, Plesna skupina Krijesnice O.Š. Biograd, KUD Kralj Tomislav i zabavni Bend.

14. i 21. prosinca posjetitelji će moći vidjeti žive jaslice Zajednice Cenacolo.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.