Hrvatski radio

Radio Zadar

Božićno druženje u gradu Pagu, uručene donacije i priznanja

24.12.2022.

16:28

Autor: TZ grada Paga/ HRT Zadar

tradicionalno druženje na Pagu

tradicionalno druženje na Pagu

Foto: Foto: TZ Grada Paga, Elvis Šmit / /

Tom prigodom gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš i direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić uručili su dva defibrilatora Zavodu za hitnu medicinu Zadar za dva sanitetska vozila koja voze pacijente na području Grada Paga.

Tom prigodom gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš i direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić uručili su dva defibrilatora Zavodu za hitnu medicinu Zadar za dva sanitetska vozila koja voze pacijente na području Grada Paga.


Gradonačelnik Fabijanić uručio je priznanja Javne vatrogasne postrojbe Petrinje i vatrogasne zajednice grada Petrinje trojici paških vatrogasaca Anti Rediću, Marinu Budanoviću i Dinu Škodi za poseban doprinos i pomoć u sanaciji posljedica od požara. Istim vatrogascima u ime Hrvatske vatrogasne zajednice zahvalnice za nesebičnu pomoć stradalima u potresu pogođenom području i srebrnu medalju za pomoć i požrtvovnost uručio je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Pag Karlo Bukša.Nakon toga, uslijedilo je uručenje zahvalnica Turističke zajednice Grada Paga. Prvo je uručena je zahvalnica Društvu paških čipkarica Frane Budak za 25. godina uspješnog rada u očuvanju ljepote i posebnosti paške čipke te njezine promocije u Hrvatskoj i svijetu.


Zahvalnicu za maštovitu organizaciju događanja i obogaćivanje turističke ponude Grada Paga dobila je Gradska knjižnica Pag koju je preuzela ravnateljica Ljiljana Festini. Za aktivno sudjelovanje u organizaciji Adventa 2022. zahvalnica je dodijeljena Ljubici Fabijanić, ravnateljici Dječjeg vrtića Paški mališani.


Solana Pag d.d. zaslužila je zahvalnicu za organizaciju programa „Jutra u poljima solane„ i Porta Salina za organizaciju događanja i obogaćivanje turističke ponude tijekom turističke sezone.

Kamp Šimuni d.o.o. i Rudan d.o.o. Hotel Pagus dobili su priznanje TZ Grada Paga za doprinos u povećanju turističkog prometa u 2022. godini te razvoju turizma na području Grada Paga.

Priznanje i nagradu poklon bon dobili su Sandra i Franći Radoslović za najljepše uređenu božićnu okućnicu na području Grada Paga.


Gradonačelnik Paga Ante Fabijanić i direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić zaželjeli su svim građanima miran i blagoslovljen Božić, puno zdravlja sreće u privatnom i poslovnom životu.


Paški župnik don Božo Barišić blagoslovio je jelo i sve nazočne na današnjem domjenku. Valja naglasiti da su se za pripremu jela i slastica pobrinuli učenici i nastavnici ugostiteljskog usmjerenja SŠ Bartola Kašića i djelatnici Dječjeg vrtića Paški mališani. Dobru atmosferu i božićno raspoloženje uz niz božićnih melodija napravila je Grupa Infishando, a prisutni građani i mnoštvo najmlađih uživali su druženju i blagdanskom meniju.Galerija
nagrađeni, Foto: Foto: TZ Grada Paga, Elvis Šmit//
grad Pag, Foto: Foto: TZ Grada Paga, Elvis Šmit//Božićni domjenak za građane , Foto: Foto: TZ Grada Paga, Elvis Šmit//živa glazba , Foto: Foto: TZ Grada Paga, Elvis Šmit//

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.