Hrvatski radio

Radio Zadar

Bralić i Intrade snimili spot u Kneževoj palači

22.07.2017.

10:33

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kneževu palaču su na snimanju novog spota Tomislava Bralića i klape Intrade ispunili stihovi nove pjesme "Ti, samo si ti" s kojom su na Splitskom festivalu osvojili treću nagradu stručnog ocjenjivačkog suda.

Stihove i glazbu nove pjesme potpisuje Vinko Barčot koji je za klapu napisao pjesme "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit",  "Lipe oči" i  "Samo za tebe". Pisao je i za Olivera Dragojevića, Meri Cetinić, klapu Šufit, Marka Škugora. 

Spot je snimio klapin dugogodišnji redatelj Željko Petreš koji je za ovaj spot odabrao lokacije Kneževe palače u Zadru, te Podstranu i Omiš. 

Klapa nestrpljivo očekuje prve reakcije fanova na novi spot, a paralelno s time nastupaju diljem obale i pripremaju se za svoj veliki koncert u pulskoj Areni 4. kolovoza kojem se neizmjerno vesele jer je to jedina Arena u Hrvatskoj koju do sada nisu napunili. Tim koncertom klapa će si ostvariti još jedan lijepi glazbeni san.

Vesele se i jer im se fanovi javljaju preko društvenih mreža te najavljuju svoj dolazak na koncert iz Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Mađarske! 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.