Hrvatski radio

Radio Zadar

Čačić kriv za loš rejting!

04.03.2013.

14:00

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Loš rejting HNS, zastupnik Boris Blažeković je u Zadru opravdao prevelikim očekivanjima birača i "problemima koje osobno ima gospodin Čačić". Nakon Sabora stranke očekuje da će se situacija pozitivno prelomiti i 20 posto bolji rezultat na izborima.

Na predstavljanju kandidata HNS-a za pakoštanskoga načelnika, Matka Miočeva, istaknuto kako Hrvatska narodna stranka bez obzira na trenutačni rejting očekuje 20 posto bolji rezultat na predstojećim lokalnim izborima u odnosu na zadnje izbore. Na konferenciji za novinare u Zadru, saborski zastupnik Boris Blažeković nizak rejting stranke pravda ocjenom da su građani u Kukuriku koaliciji očito najviše očekivali od HNS-a, a ne SDP-a ili IDS-a:


"Osobno mislim da je to privremeno stanje, prouzročeno i određenim situacijama koje su se dogodile vezane uz probleme koje osobno ima gospodin Čačić. Sa saborom naše stranke koji će biti potkraj mjeseca prelomit ćemo tu cijelu priču i krenuti u potpuno drugom smjeru, uzlaznom putanjom što se tiče rejtinga stranke"

 

Hrvatska narodna stranka dobro je organizirana, homgena i Narodnjaci su uvjereni kako će im se u osvajanju vlasti u Pakoštanima pridružiti i ostale oporbene stranke. Kandidat HNS-a, Matko Miočeva kaže da bi HDZ, nakon 20 godina trebao izgubiti izbore:

"Nijedan projekat iz ranijih predizbornih kampanja koji su obećali nisu ostvarili. Podsjetio bih na primjeru servisne zone, marine ili izmiještanja štala. Sve su to preduvjeti za razvoj općine Pakoštane, a posebno naših strateških gospodarskih grana, turizma i poljoprivrede."

Ustvrdio je Miočev. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

7 h

Nadin 2022

Kušanje vina