Hrvatski radio

Radio Zadar

CBS uoči utakmice Real – Manchester prikazao prilog s kadrovima Zadra

05.05.2022.

16:07

Autor: HRT Radio Zadar/TZ Zadar

Promocija Zadra na CBS-u

Promocija Zadra na CBS-u

Foto: Press / TZG Zadar

Veliku promociju sinoć je imao Zadar uoči odigravanja utakmice polufinala Lige prvaka između Reala i Manchester Cityja. U udarnom terminu, pred milijunskim auditorijem širom svijeta, prikazana je reportaža o Zadru, gradu u kojemu je rođen Luka Modrić.


Do ovog nije došlo slučajno – televizijski producent zadarskih korijena Pete Radovich, ambasador i savjetnik Sunset Sports Media Festivala, koji će se u Zadru održati od 9. do 11. lipnja, boravio je u Splitu, gdje je za CBS snimao prilog s utakmice Hajduka i Šahtara. 


Nakon kontakta s direktorom TZG Zadra Marijem Palekom, zajedno s Guilllemom Balaguem, sportskim novinarom CBS-a, došao je do Zadra i napravio vrhunsku pričicu o gradu u kojemu je rođen jedan od protagonista finala.


Prvi kadar prikazuje Balaguea na Pozdravu Suncu, uz natpis da se radi o Zadru u Hrvatskoj, gradu sa 75.000 stanovnika u kojemu je ponikao Luka Modrić. 


Kroz grad su ga proveli direktor programa Sunset Sports Media Festivala Damjan Rudež i zadarski model Nevena Dujmović Prižmić, a kasnije su posjetili i rodnu kuću Luke Modrića u Zatonu Obrovačkom, uz predivne kadrove velebitskog zelenila i morskog plavetnila.


CBS u Zadru

CBS u Zadru

Foto: Press / TZG Zadar

Oduševljenje viđenim vidjelo se na licima poznatih gostiju iz studija CBS-a, bivših nogometaša Thierryja Henryja, Micaha Richardsa i Jamiea Carraghera.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.