Hrvatski radio

Radio Zadar

"Centar za mlade kakav želimo"

13.05.2019.

13:08

Autor: Anita Perica

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

Foto: - / -

U organizaciji Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ u zadarskoj Gradskoj knjižnici predstavljena je publikacija „Centar za mlade kakav želimo".

U publikaciji su objedinjene konferencije te rezimirana iskustva deset Centara za mlade u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama, a nastala je kao rezultat niza prošlogodišnjih aktivnosti Info zone iz Splita, nevladine organizacije za mlade. Publikaciju je predstavio Goran Biličić iz Info zone.

       Info zona već deset godina aktivno zagovara realizaciju Centra za mlade u Splitu te smo uključeni u procese i na lokalnoj i na nacionalnoj razini, a Grad Split nas je 2013. i prepoznao kao partnera u realizaciji Centra za mlade. Kroz niz sastanaka, panel diskusiju i konferenciju krajem prošle godine radili smo na definiranju programa i usluga Centra za mlade te optimalnom modelu upravljanja Centrom što je rezultiralo i objavom publikacije u kojoj su objedinjeni zaključci konferencije te rezimirana iskustva deset Centara za mlade u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama. Sadržaj publikacije pruža svojevrstan okvir za definiranje programa, usluga i modela upravljanja te sigurno može doprinijeti unapređenju postojećih i realizaciji novih Centara za mlade - poručuje Goran Biličić iz Info zone. 

Goran Biličić iz Info zone, izjava

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.