Hrvatski radio

Radio Zadar

Cetinski zbog Covid potvrda ne želi pjevati na zadarskom Adventu!?

08.12.2021.

17:24

Autor: Radio Zadar

Toni Cetinski

Toni Cetinski

Foto: Marko Dimic / Pixsell

Antivakseri likujući i aplaudirajući Toniju Cetinskom, Facebookom dijele njegovu mogiću objavu kako zbog traženja da "na otvorenom prostoru sudionici koncerta moraju pokazati Covid potvrdu, odbija doći u Zadar i pjevati, jer Covid potvrda nije u skladu s njegovim životnim uvjerenjima", može se pročitati u postu koji kruži FB-om.  

U danu kad je zadarska Turistička zajednica objavila popis koncerata na Adventu sa zvijezdama poput Belana, Bebeka,Zečića, Massimima, na Facebook-u je osvanula objava Tonija Cetinskog kako neće doći u Zadar jer organizatori od publike za ulaz na koncert traže Covid potvrde. U dopisu koji kruži FB-om piše da "covid potvrda na našim koncertima nije u skladu sa našim životnim uvjerenjima i ne želimo biti kupljeni judinim škudama kako bi promovirali, a kamoli podržali "sprovođenje" već spomenute potvrde."

Fb objava

Fb objava

Foto: - / -

Kontaktirali smo nadležne iz Turističke zajednice  o koncertu Tonija Cetinskog na zadarskom Adventu za 22. prosinca i o svemu ne žele govoriti dok ne budu imali službenu potvrdu uz ogradu kako na takve odluke pojedinaca ne mogu utjecati i kako poštuju u ovom slučaju, stavove glazbenika.

 

FB objava

FB objava

Foto: - / -

Neslužbeno saznajemo kako je menadžerica Tonija Cetinskog dva puta potvrdila njegov dolazak na zadarski Advent, a nakon toga Cetinski je u javnost izašao s navedenom izjavom. Dogovor je postignut prije oglašavanja Cetinskog na svome Facebook profilu. Iz zadarske TZ su dodali kako sličnih situacija dosada nikad nisu imali. Tijekom cijele pandemije, ni s kim s kojima su dogovorene suradnje nisu imali nikakvih problema.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.