Hrvatski radio

Radio Zadar

Četiri kantuna: Za liječenje Lee Kajtazi prikupljeno 2.573.78 eura!

10.01.2023.

12:56

Autor: HRT RADIO ZADAR

Futsal Winter Fest

Futsal Winter Fest

Foto: FWF / /

Organizaciji tim Futsal Winter Festa Zadar, Dino Kevrić, Frane Volpi Kobal i Vice Genda, medijima su nakon prvog izdanja Futsal Winter Festa Zadar poslali zajedničko priopćenje koje prenosimo u cijelosti. 


- Izuzetno smo ponosni i sretni što je turnir već prvu godinu naišao na velike simpatije igrača i gledatelja. To će nam biti veliki poticaj da krajem 2023. napravimo sve da  drugi Futsal Winter Fest Zadar bude još bolji i atraktivniji.


Na humanitarnom turniru Četiri kantuna prikupljeno je dvije tisuće i 573, 78 eura i zato na ovaj način iskreno zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji i kupnjom ulaznice ili donacijom pomogli zahtjevnom liječenju djevojčice Lee Kajtazi.


Za kraj – hvala svim glasilima što su redovito pratili sva zbivanja na dvotjednom turniru u Dvorani Krešimira Ćosića i o tomu iscrpno izvješćivali javnost. Nadamo se izvrsnoj suradnji i u sljedećim godinama održavanja Futsal Winter Festa Zadar. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.