Hrvatski radio

Radio Zadar

Četrdesetak mladih iz Benkovca u "Kreativnom startu"

23.09.2020.

07:31

Autor: rzd

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / -

"Kreativan start" naziv je projekta koji će danas u 10:00 sati biti predstavljen u Benkovcu u Gradskoj knjižnici. Svrha je prevencija socijalne isključenosti mladih, a obuhvatit će 40 mladih od 10 do 25 godina s područja Grada Benkovca

"Kreativan start" naziv je projekta koji će danas u 10:00 sati biti predstavljen u Benkovcu u Gradskoj knjižnici. Riječ je programu za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Benkovcu, Kninu, Belom Manastiru, Općini Darda, Petrinji i Vukovaru čija je vrijednost više od 712 tisuća kuna, a provodit će se do kraja 2021. godine.
Projektom „Kreativan start" u svrhu prevencije socijalne isključenosti mladih, kupit će se sva potrebna oprema, materijali te osigurati stručnjaci potrebni za održavanje likovnih i glazbenih radionica.
Obuhvatit će 40 mladih od 10 do 25 godina s područja Grada Benkovca koji će sudjelovati će u likovnim i glazbenim radionicama te dobiti priliku kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.