Hrvatski radio

Radio Zadar

Cijepljenje za stanovnike Ugljana i Pašmana ove subote u školi u Kalima

07.01.2022.

08:47

Autor: tp

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL/Shutterstock

Prvo ovogodišnje cijepljenje za stanovnike Pašmana i Ugljana održat će se u subotu, 8. siječnja, u Područnoj školi u Kalima od 10 do 13 sati.

Nakon šest subotnjih ciklusa cijepljenja, u studenom i prosincu, Stožer civilne zaštite općine Kali, nastavlja s organizacijom cijepljenja protiv Covid-a 19 i u ovoj godini. 

                                   U šest je ciklusa krajem prošle godine, cijepljeno gotovo tisuću otočana (979), s Ugljana i Pašmana. Velik odaziv, dobra organizacija Stožera civilne zaštite općina Kali, Preko i Kukljica, i izniman doprinos otočnih liječnika, medicinskih sestara i tehničara, uz potporu i suradnju Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije, rezultirali su procijepljenošću na ovim otocima od čak 70 posto. 

                                  Stožeri civilne zaštite općina Kali, Preko i Kukljica pozivaju sve one koji to žele da se odazovu cijepljenju protiv Covid-a 19, te na taj način zaštite sebe i druge, kako bi se svi zajedno što prije mogli izboriti s virusom i nastaviti normalan otočni život.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.