Hrvatski radio

Radio Zadar

Čilić objavio da je negativan na COVID 19

22.06.2020.

10:16

Autor: rzd

Foto/ Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto: - / -

Marin Čilić je javio da je napravio test na virus COVID-19 i da je njegov nalaz negativan. "Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz koronavirus vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu"

Nakon sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adria Toura, želim Vas obavijestiti da sam u najkraćem mogućem roku napravio test na virus COVID-19 i da je moj nalaz negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz korona virus i vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer unatoč negativnom rezultatu testa, važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve upute vezane za samoizolaciju poštovat ću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije. Bude li ikakvih promjena pravovremeno ću sve obavještavati.

Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.