Hrvatski radio

Radio Zadar

Cjepivo bi u Zadar trebalo stići iza podne, a ceste za sada zatvorene!

27.12.2020.

09:23

Autor: rzd

Foto/ Igor Kralj/ PIXELL

Foto/ Igor Kralj/ PIXELL

Foto: - / -

Cjepivo iz Zagreba u Zadar dolazi iza podne, a dolazak ovisi o stanju na cestama. Prve doze trebali bi u Zadarskoj županiji primiti štićenici i djelatnici Doma za starije, a početak cijepljenja je predviđen za 14 sati. Druge doze cjepiva očekuje se iza Nove godine.

Za Zadarsku županiju za cijepljenje je namijenjeno 210 doza i raspoređeno je za 4 najveća županijska doma za starije i nemoćne, a određena količina i za djelatnike hitne medicinske pomoći. Cjepivo iz Zagreba uZadar dolazi iza podne, a dolazak ovisi o stanju na cestama
Prve doze trebali bi u Zadarskoj županiji primiti štićenici i djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe kod Sfinge. Početak cijepljenja je predviđen za 14 sati, a ispred doma na Sfingi, bit će glavni zadarski epidemiolog dr. Alan Medic i župan Božidar Longin. Druge doze cjepiva očekuje se iza Nove godine.

Zbog olujnog vjetra zbrana je prometa za sva vozila: autocestom A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje; Jadranskom magistralom između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački ; te na Paškom mostu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.